Ben je als Blogger, internet of social media ondernemer op zoek naar een samenwerking met een leuke webshop? Wij van Alta Moda zijn gek op bloggers! We houden ervan om met ze samen te werken en samen te kijken hoe we elkaar verder kunnen helpen. Het liefst werken we samen met blogs waar wij ook wat terug voor kunnen betekenen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld inspirations op onze website, instagram of facebook, waarmee je direct enkele duizenden klanten van ons bereikt.

Gratis sneakers weggeven doen we op dit moment niet. Wel hebben we speciale acties voor partners en is er voor jullie een mogelijkheid om te verdienen aan de klanten die via jouw blog op onze website terecht komen. Laat iets van je horen en we zullen gegarandeerd reageren!

Naast bloggers werken we ook graag samen met grote accounts op social media (instagram, facebook en pinterest). Heb je deze in je bezit en zie je een samenwerking wel zitten, laat dan ook gerust een reactie achter! Mailen kan ook altijd naar info@altamoda.nl.

Your Name *

Email *

Subject

Message

Top