Feature

Nike Air Max Thea wolf grey

Availability: In stock

Sku: 17212106

Be the first to review this product

Quick Overview

Op werkdagen vóór 22:00 uur besteld, morgen in huis!,

Verkrijgbaar in de maten:
35.5|36.5|37.5|38|39

119,99

Bestel bij Intreza

Nike Air Max Thea wolf grey

Zwart is altijd al een mooie kleur voor schoenen geweest. Ook bij deze schoenen is dat maar weer eens te zien. Er zijn meerdere soorten zwart gebruikt, in de vorm van glimmend zwart, mat zwart, grof zwart, glad zwart, etc. Samen geven ze de schoen toch een mooi uiterlijk, maar verpesten ze het simpele van de zwarte schoen niet. De schoen is erg onopvallend en toch mooi. De simpelheid van het design en de kleurkeuze maken de schoen erg leuk, maar zeker niet saai. De nike air max thea wolf grey ziet er als het ware simpel en niet simpel tegelijk uit.

De nike air max thea wolf grey is een schoen die lekker loopt en en geschikt is om op te sporten, of om gewoon zo te dragen. De luchtbel ziet er vet uit en is ook nog eens comfortabel. Schoenen die lekker lopen en er goed uitzien, zijn tegenwoordig moeilijk te vinden, maar de nike air max thea wolf grey horen zekerweten bij beide categorieën.

 

Oorsprong Nike Air Max Thea

Onder de naam “Blue Ribbon Sports” begon nike in 1962 met het maken van sportartikelen. In 1978 veranderden zij hun naam in nike en sinds dien zijn ze aan een opmars begonnen op de wereldmarkt voor sportkleding en schoenen. De nike air max zijn een van de sterkste wapens van deze opmars. Ze zijn altijd populair geweest en een nieuw design als dit laat maar weer al te duidelijk zien waarom.

 

Nike Air Max Thea Bestellen

De nike air max thea wolf grey is te vinden bij intresa.nl. Door op de button bestel bij intreza te klikken wordt je automatische doorverwezen naar de juiste product pagina. Vervolgens hoef je allen je maat te selecteren en kun je afrekenen. Wanneer je de schoen voor 22:00 besteld is de sneaker de volgende dag in huis!

Additional Information

Maat

35.5, 36.5, 37.5, 38, 39

Merk

Nike

Kleur

Zwart

custom contents goes here
Top